28,10,0,50,1
600,600,60,1,3000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,1,0,0,0,40,10,5,0,1,0,15,0,1
Spejder 5
Spejder 6
Spejder 7
Spejder 3
Spejder 4
Spejder 2
Spejder 1

I flere år har Stenlillespejderne Laurentius boet på Spejderengen og altid haft en fin aftale med kommunen omkring dette, så hvorfor skulle det pludselig være anderledes?
For at gruppen kan fokusere på tet kommende Stenlille NATUR og FRILUFTSCENTER-byggeri er det vigtigt at der er klare rammer for hvordan dette kan gennemføres og en brugsaftale ville være et godt skridt videre i den proces.

Borgmester Gert Jørgensen er klar til at underskrive en 45 årig brugsaftale for DDS Stenlillespejderne Laurentius her med Kasserer Tove Hansen, Formand Linda Rasmussen og Gruppeleder Torben Poulsen der alle sætter deres underskrift på aftalen. En stor milepæl er nået og det skal fejres.

Efter underskrivelsen takkede Borgmesteren Gert Jørgensen for det gode samarbejde og ser frem til de mange spændende dialoger der vil komme i forhold til at nå det endelige mål "Et attraktivt udviklende miljø for børn og unge med plads til hele familien med fokus på at øge samfundsansvaret, skaberkraften og livskvaliteten gennem friluftsliv".

Aftalen er på plads og Borgmesteren Gert Jørgensen trykker hånd med Formand Linda Rasmussen her med Gildebroder Jørgen Bech Christiansen.

Gildebroder Jørgen Bech Christiansen takker for at kunne være med i denne store proces som Stenlillespejderne Laurentius står i og er glad for at kunne hjælpe på bedste vis.

Bygildemester Henning Nygaard fra Sct. Georg Gilderne meddelte her gildernes donering af kr. 10.000 til Stenlillespejderne Laurentius store byggeprojekt for at give spejderne de bedste betingelser for godt spejderarbejde.

I byggegruppen var der lavet et stort arbejde op til denne milepæl i form af et projektforslag til det kommende byggeri.

Der var stor interesse for projektet fra alle.

Nyrup Hornorkester er her med til at statuere aftalen og ønske til lykke med den fine aftale. Det satte helt sikkert prikken over i'et.

Nu skal der være fest og flødebolle-kaste-maskinen er ved at blive gjort klar til at sende den ene flødebolle efter den anden i luften.

Her er byens længste Bananasplit snart klar til at blive indtaget.

 

Tak til alle for en flot arrangeret festdag og for at gøre dagen uforglemmelig. Vi glæder os til at nå næste milepæl og fejre denne sammen med jer.

 

 

Hvem er online nu?

Vi har 8 gæster og ingen medlemmer online

Login

Donering

Tusind tak for at du vil donere et bidrag til etableringen af Stenlilles NATUR og FRILUFTSCENTER.

 DKK

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com